Benefiti limfne drenaže & Varijanta Massage center

Home / Massage / Benefiti limfne drenaže & Varijanta Massage center
Benefiti limfne drenaže & Varijanta Massage center

Benefiti limfne drenaže & Varijanta Massage center

Limfna drenaža je tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Baš to treba svakoj ženi, ali i muškarcima!  Ovaj tretman prvenstveno služi za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i za detoks organizma. Takođe, ovaj tretman utiče na to da naš organizam bude jači i zdraviji, utiče na to da
očistimo telo od toksina i da smršamo. Najviše se izvodi na rukama,nogama, na stomaku, leđima, bokovima, stopalima. Postoji manuelna metoda i metoda koja se izvodi putem aparature.Tretman traje od 20 do 60 minuta.

Limfna drenaža je specifična masaža koja se obavlja pritiskom kože i gnječenjem. Cilj je da se nagomilana tečnost potisne ka limfnim žlezdama i da se izlučivanjem izbaci iz organizma. Limfnu drenažu ne možete da koristite ukoliko imate proširene vene ili loše kapilare, ukoliko ste u drugom stanju ili imate menstruaciju, ili ako su prisutne infektivne bolesti.

Zašto nam je limfna drenaža potrebna?

Osim što je odlična za naš organizam, rezultate ovog tretmana možete videti na svom telu:

  • Smanjenje obima nogu
  • Smanjenje otoka na nogama
  • Poboljšanje cirkulacije
  • Pomaže pri učvršćenju kože i zatezanju kože
  • Otklanjanje celulita
  • Podstiče brže ozdravljenje obolelih organa u telu

Limfni sistem je put preko kog se tečnost iz međućelijskog prostora vraća u krvotok. Baš kroz taj put u našem organizmu se transportuju masti i raspoređuju se dalje. Limfni sistem ima odbrambenu ulogu jer štiti od raznih infekcija. Sve one bakterije koje često pominjemo, dosadni virusi i druge patogene čestice dospevaju u limfni sistem vrlo lako i tamo bivaju uništene. Limfa je tečnost u našem telu. Bogata je belančevinama i belim krvnim zrncima. Bela krvna zrnca nas štite i čuvaju od bakterija, od nastanka bolesti i infekcija, kao i od nastanka tumora. Ove informacije uče nas da sagledamo važnost limfnog sistema, a s tim i važnost limfne drenaže.

Limfna drenaža ima pozitivan uticaj na nervni sistem, na mišićni i na imuni sistem. U limfnoj cirkulaciji krije se eliksir mladosti i života.

Varijanta Massage center se nalazi u Čubrinoj 4, u centru Beograda, na Topličinom vencu. Radimo svakog dana od 10 am do 11 pm. Za sve informacije možete nas pozvati na broj 066222433.

 

Vaša Varijanta Massage center!