Lekovito kedrovo ulje – Ulje sibirskog kedra – energija i snaga koju pokreće priroda

Lekovito kedrovo ulje – Ulje sibirskog kedra – energija i snaga koju pokreće priroda

Retko razmišljamo o tome kako funkcioniše naš organizam. Služi vas 24h u svim situacijama, bori se sa stresom, promenama raspoloženja, emocijama, hladnoćom, prehladom…Često puštamo da se samo izbori sa svim poteškoćama koje mu zadajemo ili koje neminovno naiđu. Ne dajemo mu dovoljno zdrave hrane i odmora. U to ime, obogaćivanje ishrane kedrovim uljem i korišćenje istog u svrhu nege kože tela je pravi izbor ukoliko želite sebi nešto dobro da poklonite.

U našem salonu imate priliku da probate masažu kedrovim uljem.Uz prijatnu atmosferu, stručnost terapeuta i opuštajući efekat kedrovog ulja dobićete kompletan osećaj relaksiranosti.

Kedrovo ulje se dobija ceđenjemkedrovih oraščića. Ima poseban i jedinstven prirodni sastav koristankod mnogih bolesti i nema štetnih nus pojava. Poboljšava kompletno stanje organizma, jača imuni sistem i vrši detoksikaciju. Po hranljivim i lekovitim svojstvima kedrovo ulje nadmašuje sva poznata ulja. Pogodno je da se upotrebljava i u ishrani i za negu tela.

U sastavu kedrovog oraha nalaze se vitamini A, D, E, grupa B-vitamina (B1, B2, B3,). Prirodni je koncetrat vitamina F – esencijalne masne kiseline. Bogat je makroelementima i mikroelementima  (magnezijum, kalcijum, kalijum, bakar, silicijum, mangan, fosfor, molibden, nikl, jod, kao i titan, kobalt, srebro i barijum).

Lokalno, ulje se primenjuje za negu kože, nakon kupke ili saune, jer sprečava isušivanje i kožu čini elastičnom, a deluje i kao prevencija gljivičnih infekcija. Takođe, primenjuje se i za lečenje opekotina i rana.

Hladno ceđeno Kedrovo Ulje

 

Živi vitamini iz Sibira

99% – Organizam upija kedrovo ulje

3 – puta više po sadržaju VITAMINA F nego Riblje ulje

19 – sadrži aminokiselina

5 – puta više po sadržaju VITAMINA E nego Maslinovo ulje 3 puta nego Kokosovo ulje

Ulje kedra sadrži mikro i makroelemente, neophodne u funkcijama svih naših tkiva i organa

Poboljšava krvnu sliku, sprečava osteporozu, sanira rane i opekotine na koži

Koristi se kod psorijaze, kožnih oboljenja, zapaljenja grla, alergijska oboljenja, prehlada

Daje odličan efekat kod oboljenja krvi, limfe, rešava problem varikoznih vena

Kedrovo ulje:

  • hrani suvu, dehidriranu kožu
  • ublažava iritacije i crvenilo na licu
  • koristi se kao dodatak kremama protiv starenja (anti age)
  • jača koren kose, sprečava njeno opadanje i uspešno otklanja peruti

Zahvaljujući bogatom sadržaju vitamina i zasićenih masnih kiselina (omega kiselina) organizam u potpunosti upija kedrovo ulje.

Vaša,
Varijanta Massage Belgrade