Rešite se celulita & Varijanta Massage center

Home / Massage / Rešite se celulita & Varijanta Massage center
Rešite se celulita & Varijanta Massage center

Rešite se celulita & Varijanta Massage center

Celulit je potpuno prirodna pojava, bolest koja najčešće pogađa žene, prvenstveno zbog građe ženskog vezivnog tkiva.  Celulit se stvara zbog  nagomilavanja otpadnih materija i toksina u vezivnim tkivima  pa ona postaju tvrda, što za rezultat ima da koža dobija izgled pomorandžine kore.

Da biste se rešili upornog celulita, potrebno je svakodnevno vežbanje, pravilna ishrana i naravno primenjivati anticelulit masažu i maderoterapiju.  Anticelulit masažom smanjujemo veličinu masnih ćelija, podstičemo cirkulaciju i detoksikujemo organizam. Kao posledica toga, koža postaje elastičnija i podiže se tonus mišića. Tokom masaže dolazi do zagrevanja tkiva i do stimulisanja protoka limfe te se na taj način telo oslobađa od toksina.

Potrebno je više tretmana da bi anticelulit masaža u potpunosti ostvarila očekivanja,  s toga, drage dame, pripremite se za leto, jer vi zaslužujete najbolje.

 

Varijanta Massage center se nalazi u Čubrinoj 4, na Topličinom vencu, u blizini Knez Mihajlove ulice, u centru Beograda. Radimo svakim danom od 10 am do 11 pm.