Priprema klijenta pre masaže & Varijanta Massage center

Home / Massage / Priprema klijenta pre masaže & Varijanta Massage center
Priprema klijenta pre masaže & Varijanta Massage center

Priprema klijenta pre masaže & Varijanta Massage center

Mnogi od vas su se pitali da li postoji neka posebna priprema pre početka same masaže. Istina je da ne postoje neka posebna pravila, ali svakako postoje saveti kako bi ste maksimalno uživali.

Poželjno je pre početka masaže da se istuširate i skinete sav nakit kako Vam ne bi smetao ili kako terapeut ne bi slučajno zakačio u toku masaže. Podignite kosu, isključite mobilne uređaje i preporučuje se da neposredno pre masaže ne uzimate veće količine hrane i alkohola. Takođe obavezno naglasite terapeutu ukoliko imate neki zdravstveni problem ili neko kožno oboljenje.  Ukoliko vam ne prija ambijentalna muzika slobodno recite svom terapeutu, nekome tišina više prija. Najbolje bi bilo da se skroz opustite i ne razmišljate ni o čemu, ne opterećujte se fizičkim izgledom, zapamtite da terapeutu to nikada nije bitno, on je fokusiran na samu masažu i Vaše zdravlje!

Varijanta Massage center se nalazi u Čubrinoj 4, na Topličinom vencu, u sentru Beograda, blizu Knez Mihajlove ulice i Kalemegdanske tvrđave. Radimo svakog dana od 10 am do 11 pm. Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj 066222433.

 

Dobrodošli!

Vaša Varijanta Massage center