Prostorija za masažu & Varijanta Massage center

Home / Massage / Prostorija za masažu & Varijanta Massage center
Prostorija za masažu & Varijanta Massage center

Prostorija za masažu & Varijanta Massage center

Mnogi od vas su se pitali kako izgleda prostorija gde se masira,da li bude prijatno u njoj ili šta je sve potrebno da bi sličnu atmosferu napravili možda i kod kuće.Mi Vam navodimo samo nekoliko osnovnih stvari,a sve ostalo je na Vama.

Prostorija za masažu treba da bude svetla i prostrana. Temperatura u prostorijama treba da iznosi 22-23 stepena, ne sme da bude niža jer izaziva osećaj hladnoće,naročito posle određenog vremena kad se telo totalno relaksira. Potrebno je da je obezbeđeno prirodno i veštačko osvetljenje,što je naročito važno zbog provetravanja same prostorije kako se bakterije i bacili ne bi zadržavali. Zidovi i podovi moraju biti od materijala koji se lako pere i dezinfikuje. Ukoliko u prostoriji postoji više stolova, oni moraju biti odvojeni paravanom. Od opreme je potreban sto za masažu, stolica, jastučići različitih oblika i veličine prekriveni skajem, stočić za držanje sredstava za masažu, lampa, sredstva za masažu u vidu ulja ili kremi,i peškiri. Atmosferu u toku same masaže možete poboljšati tako što ćete zamračiti prostoriju, pustiti neku laganu relaksirajuću muziku,što je tiše moguće ili upaliti koju sveću i mirisni štapić.

Varijanta Massage center se nalazi u Čubrinoj 4, u centru Beograda, na Topličinom vencu u blizini Knez Mihajlove ulice i Kalemegdana. Radimo svakog dana od 10 am do 11 pm. Za sve informacije možete nas pozvati na broj 066222433.

 

Dobrodošli!

 

Vaša Varijanta Massage center