Sport i masaža & Varijanta Massage center

Home / Massage / Sport i masaža & Varijanta Massage center
Sport i masaža & Varijanta Massage center

Sport i masaža & Varijanta Massage center

Sportska masaža je masaža mišića i tetiva. Služi i kao prevencija od povreda i za opuštanje mišića nakon napornih treninga. Takođe potpomaže i oporavku tkiva nakon povreda. Preporučuje svima koji se bave sportom, od rekreativaca do profesionalnih sportista koji idu na masaže i nekoliko puta nedeljno. Sportska masaža ima veliku važnost u trenažnom procesu sportista, ali i rekreativca. Ona dovodi telo u bolje stanje, poboljšava elastičnost tkiva, popravlja performanse, doprinosi boljoj pokretljivosti tela.

Kad govorimo o fizičkim prednostima masaže, pokretima pritiskanja mišića tokom masaže poboljšava se protok krvi i limfe kroz tkivo, pa se boljim protokom krvi mišić snadbeva većom količinom hranjivih materija i energije potrebnih za oporavak. Dubinska masaža omogućava tečnostima i nutrijentima da prodru u tkivo. Isto tako, na ovaj način se lakše iz tkiva izbacuju nakupljeni toksini i mlečna kiselina, a povećava se dostupnost kiseonika mišićima.

U Varijanta Massage center možete izabrati sportsku masažu od 40 min, od 60 min, a moguće je i u zavisnosti od vaših potreba, skratiti ili pak produžiti trajanje masaže.

Nalazimo se u Čubrinoj 4, na Topličinom vencu, u blizini Knez Mihajlove ulice, u strogom centru Beograda. Radimo svakim danom od 10 am do 11 pm. Za sve informacije možete nas pozvati na broj 066222433.

 

Dobro došli,

 

Varijanta Massage center