Toplo kamenje za malo hladnije dane & Varijanta Massage center

Home / Massage / Toplo kamenje za malo hladnije dane & Varijanta Massage center
Toplo kamenje za malo hladnije dane & Varijanta Massage center

Toplo kamenje za malo hladnije dane & Varijanta Massage center

Tretman vulkanskim kamenjem zasniva se na korišćenju geomagnetnih svojstava kamenja i njihove energije.

Kamenje je napravljeno od bazalta – vrste vulkanske stene koja zadržava toplotu.  Toplota, koju prenosi vulkansko kamenje, utiče na smanjenje tenzije, čime se oslobađa vitalna energija, smanjuje napetost u mekom tkivu.

Tretman traje sat i po vremena i počinje raspoređivanjem toplog vulkanskog kamenja na određena mesta na telu. Kamenje je zagrejano i njegova temperatura je od 47°C do 50 °C I primenjuje se u masaži u kombinaciji sa prirodnim uljem, zato što se pri zagrevanju iz veštačkog ulja mogu oslobađati štetne materije. Tretman se završava polaganjem hladnog vulkanskog kamenja u cilju smirivanja proširenih krvnih sudova I kože.

Glavni cilj masaže vulkanskim kamenjem je izvlačenje negativne energije iz čoveka, a pored toga postiže se i bolja cirkulacija, poboljšavaju se limfni tokovi i popravlja opšte stanje organizma.

Masaža toplim vulkanskim kamenjem se preporučuje za oslobađanje od napetosti, stresa, bola u mišićima, reumatskih problema, sportskih povreda, nesanice, depresije, razdražljivosti, PMS-a.

Masaša toplim kamenjem je odličan izbor za opuštanje tokom hladnih dana.

Varijanta Massage center se nalazi u Čubrinoj 4 na Topličinom vencu, u blizini Knez Mihajlove ulice, u strogom centru Beograda. Radimo svakim danom od 10 am do 11 pm. Za sve informacije možete nas pozvati na broj 066222433.

 

Dobro nam došli,

 

Varijanta Massage center