Zimski detox tela & Varijanta Massage center

Home / Massage / Zimski detox tela & Varijanta Massage center
Zimski detox tela & Varijanta Massage center

Zimski detox tela & Varijanta Massage center

Jedan od važnijih koraka u nezi Vašeg tela jeste da s vremena na vreme odradite njen piling i detox, kako bi je stimulisali.
Posebni ekskluzivitet je Detox touch piling sivo crne boje koji je sačinjen od dragocenih biljnih ulja aromatičnog i lekovitog sušenog bilja sa dodatkom žutog šećera, himalajske soli i zeolita, koji će pomoći da sa kože skinete odmurle ćelije, očistite i osvežite kožu. Nakon ovog tretmana koža ostaje hidrirana,nahranjena, meka i baršunasta. Krema značajno doprinosi i poboljšanju jedrine kože. Kreirana je da bude izuzetan saveznik u wellness programima i ritualima za detoksikaciju organizma.

Zahvaljujući sirovinama koje ima u njenom sastavu ova krema odiše posebnošću. Pčelinji vosak, shea buter, ulje masline i jojobe, alantoin, aktivni ugalj i INOVEOL EGCG, koji u sinergiji predstavljaju izuzetnu kombinaciju ne samo za razgradnju i eliminaciju celulita i poboljšanje elastičnosti kože, već i za detoksikaciju organizma, kao i stalnu zaštitu od negativnih fakora iz okruženja. Na taj način vezujući toksine utiče i na oslobadjanje istih iz organizma.

Varijanta Massage Center se nalazi u Čubrinoj 4, u centru Beograda, na Topličinom vencu, blizu Knez Mihajlove ulice. Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj 066222433.