Aromaterapijom za bolji imunitet & Varijanta Massage center

Home / Massage / Aromaterapijom za bolji imunitet & Varijanta Massage center
Aromaterapijom za bolji imunitet & Varijanta Massage center

Aromaterapijom za bolji imunitet & Varijanta Massage center

Zimsko doba je, a samim tim i doba virusa i infekcija. Pored redovnog uzimanja vitamina, primorani smo i da više vremena provedemo kod kuće. Kako bi smo dezinfikovali prostor u kome boravimo kao i ojačali imuni sistem, delimo Vam par saveta kako da iskoristite aromaterapiju i eterična ulja u lekovite svrhe.

Ukoliko želite da budete osveženi, raspoloženi i puni pozitivne energije preporučujemo Vam eterično ulje limuna, grejpfruta, pomorandže ili Ylang-Ylang. Ukoliko želite da sprečite prenos kapljičnih virusnih infekcija, za bolju inhalaciju kod otežanog disanja kao i za dezinfekciju preporučujemo Vam eterično ulje eukaliptusa, čajnog drva, ruzmarina ili bosiljka. A ako ipak želite mirno da spavate, smirite organizam, opustite mišiće, ili dobijete antibakterijski i antidepresivni učinak, preporučujemo Vam eterično ulje lavande, matičnjaka, mandarine ili Amyris zapadno indijski sandal.

Eterična ulja možete primeniti kroz nekoliko načina:

-Aroma lapme-mešavinu vode i par kapi eteričnog ulja sipati u lampu.

-Sprej- u bocu sa raspršivačem sipati vodu kojoj ćete dodati par kapi eteričnog ulja, i isprskati mešavinom prostoriju.

-Naneti par kapi eteričnog ulja na dlanove, prisloniti šake licu i duboko udahnuti.

Varijanta Massage center se nalazi u Čubrinoj 4, na Topličinom vencu, u sentru Beograda, blizu Knez Mihajlove ulice i Kalemegdanske tvrđave. Radimo svakog dana od 10 am do 11 pm. Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj 066222433.

 

Dobrodošli!

Vaša Varijanta Massage center