Canabis ritual for you & Varijanta Massage center

Home / Massage / Canabis ritual for you & Varijanta Massage center
Canabis ritual for you & Varijanta Massage center

Canabis ritual for you & Varijanta Massage center

Smatra se da je konoplja jedna od prvih biljaka, koju je čovek još pre 10 000 godina zasadio, i to na području Kine. Konopljino ulje se dobija ceđenjem semena, ali i  i cele biljke. Ima mnogobrojne oblike i široku upotrebu od kozmetičkih preparata do industrije. Konopljino ulje u sebi sadrži prirodne antioksidanse,  brojne vitamine, svih 20 nezasićenih masnih kiselina i 9 esencijallnih, koje čovekov organizam ne može da proizvede . Kod nanošenja na telo, ulje konoplje ima blagotvorni učinak na kožu, jer  potpomaže u borbi protiv ekcema, akni, njene suvoće i vraća joj mladoliki izgled.  Ima izrazito obnavljajuće i regenerišuće dejstvo na celokupan organizam.

Canabis ritual predstavlja magični spoj pilinga, kreme i ulja od konoplje. Prilikom nanošenja na telo izuzetno blagotvorno utiče na kožu ali i na organizam. Posetite naš salon i uverite se u čari ove opuštajuće masaže kojom ćete potpuno oporaviti vaše telo kao i duh!

Varijanta Massage Center se nalazi u Čubrinoj 4, u centru Beograda, na Topličinom vencu, blizu Knez Mihajlove ulice. Radimo svakog dana od 10 am do 11 pm. Za sve informacije možete nas pozvati na broj 066222433.

 

Dobrodošli!

 

Vaša Varijanta Massage center