Uživanje u dvoje & Varijanta Massage center

Home / Massage / Uživanje u dvoje & Varijanta Massage center
Uživanje u dvoje & Varijanta Massage center

Uživanje u dvoje & Varijanta Massage center

Uhvatite svog partnera za ruku i prepustite se osećanjima ljubavi i opuštenosti na masaži za dvoje.
Masaža za dvoje je sve popularnija poslednjih godina i podrazumeva masažu za dve osobe od strane dva terapeuta u istoj prostoriji, istovremeno. Par koji se masira mogu biti supružnici, članovi porodice, devojka i dečko, istopolni partneri ili najbolji prijatelji. Neki je nazivaju i masaža u paru, duo masaža ili masaža za parove. Kao i svaka druga masaža, masaža u dvoje može da uključuje umirujuću i prijatnu muziku, sveće ili aromaterapiju. Kako i kod pojedinačnih masaža, potrebno je konsultovati se sa terapeutom koja Vam je masaža potrebna, jer svako ima različite potrebe i želje.
Parovi bi trebali da budu dovoljno slobodni da zatraže masažu koja ima je potrebna. Ako neko želi da se opusti, klasična opuštajuća masaža bi bila dobar izbor za njih. Ukoliko neko želi malo ekstremniju masažu, predlažemo masažu dubokog tkiva. Nema potrebe da se ograničavate. Svakako, možete da dobijete istu masažu ukoliko to želite.

Varijanta Massage Center se nalazi u Čubrinoj 4, u centru Beograda, na Topličinom vencu, blizu Knez Mihajlove ulice. Radimo svakog dana od 10 am do 11 pm. Za sve informacije možete nas pozvati na broj 066222433.

 

Dobro nam došli.

 

Vaša Varijanta Massage center